Στον διαγωνισμό Formula Student της Τσεχίας, η ομάδα μας κατέλαβε την 4η θέση στην γενική κατάταξη, η καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας. Η ομάδα κατάφερε επίσης να τερματίσει το αγώνισμα Αντοχής & Αποδοτικότητας, και να κερδίσει μία θέση στους τελικούς του Business Presentation. Επιπλέον, τερματίσαμε 4οι στο Autocross, 5οι στο Skidpad και στο αγώνισμα της Επιτάχυνσης.

 

Στον διαγωνισμό Formula Student East, έναν από τους πιο απαιτητικούς, η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση στη γενική κατάταξη καθώς και την 4η θέση στο αγώνισμα της Αντοχής & Αποδοτικότητας. 

 

Το καλοκαίρι του 2018 η ομάδα μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στον διαγωνισμό της Ιταλίας όπου και κατέκτησε την 5η θέση στη γενική κατάταξη από τους 22 συμμετέχοντας. Επίσης κερδίσαμε την 1η θέση στο αγώνισμα του Business Presentation καθώς και το βραβείο Most Friendly Team. Τέλος καταλάβαμε την 5η θέση στο Autocross και στο αγώνισμα της Επιτάχυνσης καθώς και την 7η θέση στο Skidpad.

Στο διαγωνισμό της Ουγγαρίας, Formula Student Hungary 2017 η ομάδα κατάφερε να αναδειχτεί 5η στα Δυναμικά αγωνίσματα στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων μονοθέσιων

 

 

 

Ακολούθησε ο πιο δημοφιλής διαγωνισμός, αυτός της Γερμανίας, Formula Student Germany 2017, όπου η ομάδα κατόρθωσε να ολοκληρώσει το πιο απαιτητικό αγώνισμα αυτό της Αντοχής & Αποδοτικότητας, γεγονός που κατάφεραν μόλις 12 ομάδες από τις 35.

 

 

Το 2017, με το δεύτερο μονοθέσιο της, η ομάδα επέστρεψε στο διαγωνισμό της Ιταλίας, ATA 2017, όπου κατέλαβε την 3η στον τελικό της Παρουσίασης Επιχειρηματικού Πλάνου, την 6η στο αγώνισμα Σχεδιασμού, την 12η στο αγώνισμα Κόστους, την 6η στο Autocross, την 7η στο αγώνισμα της Επιτάχυνσης και την 8η στο Skidpad.

Το καλοκαίρι του 2016, η ομάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό της Ουγγαρίας, Formula Student Hungary 2016, όπου κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της Παρουσίασης Επιχειρηματικού Πλάνου Παρουσίασης και τελικά να καταλάβει την 5η θέση.

 

 

 

Το 2015 στο διαγωνισμό της Αγγλίας FSUK 2015, η Aristurtle αγωνίστηκε στην κατηγορία class 2, με σχέδια και μερικά εξαρτήματα. Κατάφερε να κερδίσει τη 2η θέση στo Αγώνισμα Kόστους και την 3η στη γενική κατάταξη.

 

 

Το 2014 στο διαγωνισμό Formula Student της Ιταλίας, ATA 2014, η ομάδα συμμετείχε μόνο με σχέδια στην κατηγορία class 3, κερδίζοντας την 3η θέση στην Aνάλυση Kόστους και την 4η στη γενική κατάταξη.