Η Aristurtle σας εύχεται Καλή Χρονιά!

Από την χρονιά που μας πέρασε έχουμε μόνο ευχάριστες στιγμές να θυμόμαστε. Από το άγχος του σχεδιασμού και της κατασκευής τον χειμώνα, μέχρι το καλοκαίρι όποτε και καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το τρίτο μας αγωνιστικό μονοθέσιο την Iris. 

Η ομάδα κατάφερε, με το καινούριο της αγωνιστικό μονοθέσιο να θριαμβεύσει στους διαγωνισμούς της Formula Student κατακτώντας για πρώτη φορά την πρώτη θέση σε ένα από τα αγωνίσματα του διαγωνισμού. Επιπλέον πέτυχε τον μεγαλύτερο απολογισμό πόντων που έχει κάνει μέχρι στιγμής και έφτασε μία ανάσα από το βάθρο των νικητών.

Την χρονιά που μας έρχεται θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και πάλι στις προκλήσεις που έρχονται και να κατασκευάσουμε ένα καινούριο πιο βελτιωμένο αγωνιστικό μονοθέσιο για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που μας δείχνετε και να ευχηθούμε σε όλους το 2019 να σας δώσει ευτυχία, να πραγματοποιήσετε όλες σας τις επιθυμίες και να πετύχετε όλους σας τους στόχους. Η Aristurtle σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!